castellano

Per seté any consecutiu es duu a terme una nova edició d'aquest projecte, que recull informació completa dels establiments d'hostaleria, oci i restauració que romandran oberts una vegada passades les festes patronals il·licitanes. En aquesta ocasió, la Guia s'ha ampliat, i inclou a més de l'oferta d'oci i productes turístics, la programació cultural que l'Ajuntament d'Elx promou per a la quinzena del 15 al 31; concerts, teatre, cinema etc… Així, aquesta guia realitzada des de les àrees de Comerç i Cultura, amb el suport de la Conselleria d'Economia Sostenible, té com a objectiu donar a conèixer, especialment a turistes i visitants, la relació més exhaustiva possible d'allotjaments, restaurants, gelateries, pastisseries, pubs, cafeteries, bars i altres establiments d'oci que continuen oferint els seus serveis durant tot el mes, a més de tots els atractius dels quals pot gaudir a la nostra ciutat.
ESTABLIMENTS D'HOSTALERIA I RESTAURACIÓ RESTAURANTS - CAFETERIES / PASTISSERIES / GELATERIES - BARS / PUB / DISCO
* ELS ESTABLIMENTS D'HOSTALERIA SITUATS EN LES PLATGES D'ELX, L'ALTET, ARENALS DEL SOL, EL CARABASSÍ, EL PINET, LA MARINA I LES PESQUERES-EL REBOLLO, ROMANDRAN OBERTS.
Més informació:
ALLOTJAMENT
Punxa sobre cada nom per a visitar la seua pàgina web.
CULTURA
Museus i Exposicions que romandran oberts. Més informació:
OCI_
Punxa sobre cada nom per a visitar la seua pàgina web. Activitats programades per la Regidoria de Curtura per a esta quinzena:
Més informació: